Νάουσα : «Όλοι μαζί μπορούμε».Φιλανθρωπική εκδήλωση…

Η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Ναούσης  στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων διοργανώνει μια ξεχωριστή  καλλιτεχνική εκδήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης με καταξιωμένους Έλληνες  καλλιτέχνες  που διακρίνονται στην εγχώρια  μουσική  σκηνή.
Το φιλανθρωπικό – καλλιτεχνικό γεγονός   με  τον γενικό  τίτλο

« Διάλογοι μεταξύ   Ελλήνων Συνθετών»
θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη  30 Μαΐου 2018  και ώρα 8.30΄μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.
Το μουσικό σχήμα  αποτελούν καταξιωμένοι και διεθνούς φήμης   καλλιτέχνες   : Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι – τραγούδι), Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο- τραγούδι), Μάγδα Πένσου (τραγούδι) , Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ακορντεόν) .
Μια μουσική πανδαισία  που υπόσχεται να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές με γνώριμες μελωδίες Ελλήνων συνθετών  όπως του Μάνου Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάρκου Βαμβακάρη και Βασίλη Τσιτσάνη.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ της ενίσχυσης της φιλανθρωπικής δράσης του Σωματείου καθώς η εκδήλωση φιλοδοξεί να δώσει το δυνατό μήνυμα  της ενότητας και της αλληλεγγύης ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους που υποφέρουν και χρειάζονται άμεσα την βοήθειά μας διευκολύνοντας τον καθημερινό τους αγώνα.
Εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις προπωλούνται: OUPS Ευθυμούλα Καραγιαννοπούλου,  Καφέ  CITY, Καφέ ΣΟΥΛΑ , Πηγή Παντόφλας  Ευδοξία Μόρα , HappyFeet  Ξένια Καραμπινέση και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Συνδιοργάνωση: Δήμος Ηρωϊκής πόλεως Νάουσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *