Αλεξάνδρεια : Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στη πόλη της Αλεξάνδρειας

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στη πόλη της Αλεξάνδρειας
Σήμερα Κυριακή, 3 Ιουνίου,
Λόγω τέλεσης Ποδηλατοπορείας στα πλαίσια των ΚΔ΄ ΠΑΥΛΕΙΑ 
Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας  -Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν.2696/99 ΄΄Περί Κ.Ο.Κ.΄΄ όπως τροποποιήθηκε  και ισχύει
2. Το από 01-06-2018 έγγραφο της Ι.Μ.Β.Ν.Κ. με το οποίο αιτείται την έκδοση Προσωρινών κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων
3. Το υπ΄ αριθμ. 1254/κμ από 31-05-2018 έγγραφο Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με το οποίο εγκρίνει την τέλεση της ποδηλατικής βόλτας
4. Την υπ΄ αριθμ. 4847/18/1096747 από 01-06-2018 Αναφορά – Πρόταση Α.Τ. Αλεξάνδρειας με την οποία συνηγορεί για την έκδοση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
και -Αποβλέποντες στη ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, τη πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού στη πόλη της Αλεξάνδρειας κατά διεξαγωγή της Ποδηλατοδρομίας  στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα ΚΔ΄ ΠΑΥΛΕΙΑ, την Κυριακή 03-06-2018
 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 
-Τη Κυριακή 03-06-2018 από ώρα 11:00΄, διακόπτουμε τη κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, μόνο κατά το χρόνο διέλευσης ποδηλάτων και συγκεκριμένα:
α)Επί της οδού Ν. Ευαγγελά, από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης έως τη  συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων.
β) Επί της οδού Μακεδονομάχων, από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής  Αντίστασης έως τη  συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου
γ) Επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
δ) Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.
ε) Επί της οδού Αριστοτέλους, από τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είναι υπεύθυνοι και θα πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα σήμανσης και προφύλαξης σε συνεργασία με Δήμο Αλεξάνδρειας και Α.Τ. Αλεξάνδρειας, τοποθετώντας κώνους, ταινίες, κινητά κιγκλιδώματα κλπ., προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρης ενημέρωσης οδηγών, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του Κ.Ο.Κ., ιδιαίτερα στα σημεία εκτροπής της κυκλοφορίας.
Οι διαγωνιζόμενοι ποδηλάτες σε όλη τη διαδρομή θα κινούνται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και θα εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ακολουθώντας τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των στατικών τροχονόμων.
 
Ο Δ ι ε υ θ υ ν τ ή ς
 
 
Χρήστος ΣΙΜΟΥΛΗΣ
Αστυνομικός Διευθυντής 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *