Νάουσα : Φεστιβάλ συνταγών με ξινόμαυρο Νάουσας

Το «Naoussa Street Food Festival» προτίθεται να διοργανώσει ο δήμος Νάουσας για πρώτη φορά στο πλακόστρωτο του δημοτικού πάρκου 7-9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 2ου Street Art Festival . Το φεστιβάλ θα έχει την υποστήριξη του “Thessaloniki SoulFood”, του αντίστοιχου Street Food φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, το οποίο σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία και έχει τεράστια απήχηση στο κοινό.
Κεντρική ιδέα του πρώτου «Naoussa Street Food Festival» θα είναι το ξινόμαυρο κρασί (Wine Edition), ως βασικό συστατικό για τα πιάτα ή το συνοδευτικό.

Σύμφωνα με την παραγωγή, καταξιωμένοι σεφ θα αναλάβουν την παρουσίαση live cooking με ξινόμαυρο είτε ως βασικό συστατικό του φαγητού, είτε ως συνδυασμό. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου (7-9 Σεπτεμβρίου) έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Όσες επιχειρήσεις της Νάουσας που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φεστιβάλ με τους όρους που προαναφέρονται, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, ώστε στη συνέχεια να οριστεί ενημερωτική συνάντηση για το πλαίσιο συνεργασίας και τις δυνατότητες που προκύπτουν μέσω της διοργάνωσης του Φεστιβάλ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23323 50338-50360 (Γραφ. Πολιτισμού Δήμου Νάουσας, email: culture@naoussa.gr).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *