ΝΑΟΥΣΑ : Αίρονται από την Δευτέρα 18 Μαΐου τα αναγκαστικά μέτρα κυκλοφορίας

Έτοιμοι να υποδεχτούν και πάλι τους Ναουσαίους δημότες είναι οι πανέμορφοι χώροι πρασίνου του Δήμου Νάουσας, όπως είναι το Άλσος του Αγίου Νικολάου και τα πάρκα, καθώς έπειτα από εντολή του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα αίρονται από την Δευτέρα 18 Μαΐου τα αναγκαστικά μέτρα κυκλοφορίας και χρήσης τους, που είχαν επιβληθεί με στόχο την διασφάλιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορονοϊού.
Επισημαίνεται ότι η άρση των αναγκαστικών μέτρων κυκλοφορίας αφορά στο Άλσος του Αγίου Νικολάου και σε πάρκα του δήμου (Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, μικρά πάρκα σε γειτονιές της Νάουσας και των Τοπικών Κοινοτήτων κλπ) και προϋποθέτει την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών κανόνων και των μέτρων ασφαλείας.
Ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας επισημαίνει τα εξής: «Πλησιάζει η ημέρα που θα μπορούμε να χαρούμε ξανά τις ομορφιές του Άλσους του Αγίου Νικολάου και των πάρκων μας. Καλώ όλους τους δημότες να τηρήσουν τα απαιτούμενα μέτρα αυτοπροστασίας στους δημόσιους χώρους που αποφασίσαμε να είναι προσβάσιμοι και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα. Οφείλουμε ωστόσο να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε σύνεση, υπευθυνότητα και σεβασμό στους συμπολίτες μας, τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης για να μείνουμε ασφαλείς και να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού».