Νάουσα – ΣΠΟΡ : Μικρό καλάθι, με “υψηλούς” στόχους …

Να «κρατάμε μικρό καλάθι και να κάνουμε έναν καλό σχεδιασμό όλοι μας … » πρότεινε για την φετινή πορεία της Νάουσας παράγοντας της ομαδος στον υπογράφοντα

«Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε έναν καλό σχεδιασμό όλοι μας για το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς υπερβολές φυσικά, αλλά να καταλαβαίνουμε ότι ξεκινάει  “ένας πόλεμος” στην κατηγορία που  έχει πάρα πολλές δυσκολίες… “Πρέπει πραγματικά αυτό να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας».

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : 

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ΦΑΣ Νάουσα ο αμυντικός Νίκος Παπαδόπουλος και ο επιθετικός Αντώνης Γιαμαλίδης. Οι επαφές του τεχνικού τιμ με παίκτες συνεχίζονται, προκειμένου το ρόστερ της ομάδας να είναι πλήρες και αξιόμαχο κατά την έναρξη της προετοιμασίας στις 8 Αυγούστου.

Με απόφαση της διοίκησης, όλοι οι παίκτες της ομάδας θα είναι υπό τη συνεχή επίβλεψη του γιατρού Χρύσανθου Χρυσάνθου στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, και όπως πάντα του Αλέξανδρου Ελευθερόπουλου, στο νοσοκομείο Νάουσας.

Επίσης, θα γίνει για όλους τους ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ Νάουσα πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης, για να είναι πλήρως κατοχυρωμένοι σε κάθε περίπτωση τραυματισμού ή ατυχήματος.

Τέλος, έχουν εκδοθεί οι κάρτες διαρκείας του ΦΑΣ Νάουσα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης.