ΒΕΡΟΙΑ : Φώτο – ρεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση της “Βασίλισσας”

Σε χαμηλούς τόνους ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) την προετοιμασία της η “Βασίλισσα του Βορρά” για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Το παρών έδωσαν συνολικά 26 ποδοσφαιριστές, μετσξυ των οποίων και 7 παικτες από την Κ19, και φυσικά ο νέος προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης με τους αμεσους συνεργάτες του, Μαντζιαρίδη, Βοργιαζίδη και Γκίτκο.

 Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση της “Βασίλισσας του βορρά” για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2022-2023.Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση της "Βασίλισσας"Αναλυτικά οι παίκτες που βρέθηκαν στην “πρώτη” που έγινε στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, ήταν οι εξής: Οι παλιοί: Μαραγκός, Μπλέτσας, Παπαχρήστος, Μουχάλης, Τασιόπουλος, Περδίκης, Ισαακίδης, Παπαδόπουλος Γ., Οι καινούργιοι: Ντουμάνης, Παπατζίκος, Σταμπουλίδης, Μπούζας, Στίκας, Ιωάννου, Μπουόλι.

Δοκιμάστηκαν οι: Ιωαννίδης, Κιρκιλιανίδης, Βασιλόπουλος, Θεοδωρίδης. Από την Κ19: Τσανασίδης, Αδαμίδης, Χεριδης, Γράτσιανος, Γιαγτζίδης, Μιχαηλίδης, Βασιλειάδης.

Επίσης το παρών έδωσαν και αρκετοί πιστοί φίλαθλοι της ομάδας.Στην ομιλία του προς τους παίκτες ο επικεφαλής της επιτροπής πρωτοβουλίας Στέφανος Αποστολίδης, αφού τους καλωσόρισε, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπως πριν 4 χρόνια και σκοπός όλων είναι να παραμείνει πρωταγωνιστρια στην κατηγορία γιατί είναι η πρωταθλήτρια του ομίλου και γιατί αυτό επιβάλλει η ιστορία της. Δεν της αρμόζει ρόλος κομπάρσου σε αυτή την κατηγορία. Ζήτησε επισης να τα δώσουν όλα προς όφελος της ομάδας αλλά και δικο τους.

 

www.kerkidasport.gr