ΝΑΟΥΣΑ ΣΠΟΡ : Στην Γ’ Εθνική η Νάουσα μέσω… Τριποτάμου ;

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Φας Νάουσας αναφέρουν ότι  : ο ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, στην Γ Εθνική σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «imathia-tv»

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Χθες βράδυ,  υπήρξε  συμβούλιο με το θέμα αυτό και  έγινε συνάντηση του κ. Αραμπατζή με τον ισχυρό άνδρα του Αστέρα Τριποτάμου   κ. Τσαχουρίδη.

Η συζήτηση έγινε για το ΑΦΜ του Τριποτάμου και τελικά οι δύο άνδρες κατέληξαν σε συμφωνία και θα είναι πλέον οι ιδιοκτήτες του ΦΑΣ, που από τη νεα περίοδο η ομάδα της Νάουσας θα επιστρέψει στην Γ Εθνική κατηγορία ( μάλιστα μετά από πολλά χρόνια σε επαγγελματική κατηγορία…)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Η ενημέρωση από τον ΦΑΣ Νάουσα αναφέρει:

Ομόφωνη απόφαση συμμετοχής του ΦΑΣ Νάουσα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την περίοδο 2022-23 μέσω του ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας το Δ.Σ. του ΦΑΣ στη συνεδρίασή του. Αντίστοιχη απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του Αστέρα Τριποτάμου. Η πρόταση θα τεθεί μέσα στις επόμενες μέρες προς έγκριση σε έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του ΦΑΣ Νάουσα.

Όπως ειπώθηκε από τον πλευρά του Νομικού Συμβούλου, Γιώργου Κωστή, τονίστηκε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με έδρα το γήπεδο της Νάουσας, με τα χρώματα και το έμβλημα του ΦΑΣ, ενώ μέχρι τον ερχόμενο  Δεκέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης και απορρόφησης του συλλόγου του Αστέρα Τριποτάμου από τον ΦΑΣ Νάουσα.

ΦΩΤΟ : ΚΕΡΚΙΔΑ